Стало відомо про те, що в складі Kalush Orchestra відбулися якісь зміни. Одного з артистів на Євробаченні замінить відомий музикант.

Справа в тому, що бек-вокаліст колективу Джоні Дивний з невідомих причин не зміг бути присутнім під час концерту Kalush Orchestra у Львові. Його там помітив Фіналіст Національного відбору на Євробачення 2017 Саша Таб.

Крім того, чоловік відправився також з колективом і в Ізраїль, де буде проведено ряд благодійних концертів на допомогу Україні.

Виходить, що тепер співак в офіційному складі групи, і разом з ними поїде на пісенний конкурс Євробачення, що почнеться в італійському Турині вже в травні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Цікаво, що доля все-таки привела мене співати на Євробаченні, @eurovision пісню про маму) зараз їдемо в тур-підтримку України у відновленні майна та інфраструктури! Попереду Ізраїль 🇮 🇱Дякую за можливість бути корисним і за довіру! 🙏 @kalush.official @vanek.klimenko @oksanaskybinska Дякую групі і всій команді!! разом до перемоги! Слава Україні ✊ 🇺 🇦 " - написав Саша таб у новій публікації. Мрії збуваються, але можливо не відразу в разі артиста довелося почекати п'ять років.

Чому відбулася заміна артиста в колективі-невідомо, подробиці не розкриваються.

Нагадаємо, що Саша Таб пробував потрапити на пісенний конкурс Євробачення в 2017 році, коли він проходив у Києві. Крім того, він навіть вийшов з колективом "Сальто назад" у фінал, але, на жаль програли. Тоді пісня також була про маму.

Нагадаємо, що Даніель Салем розповів, чому зірки пішли захищати Україну

Раніше повідомлялося, що Слава Камінська в чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися

Також, Олександр Роднянський визнав, що російська культура самознищилася після Бучі