Учасник шоу "Холостячка" Євген Ковтуненко з перших днів повномасштабного військового вторгнення росії на територію України допомагає співвітчизникам всім чим може. Саме тому він вирішив передати всі харчові запаси зі свого ресторану на підтримку тероборони.

Про це розповіли на сторінці в Instagram шоу "Холостячка".

Власник юридичної компанії та ресторану, інфлюенсер Євген Ковтуненко з перших днів війни вирішив допомагати армії та українцям всім чим тільки може, аби отримати спільну перемогу над російськими окупантами. Саме тому він передав всі запаси зі свого ресторану на підтримку київської тероборони. До того ж під час війни він надає українцям безкоштовні юридичні консультації.

Фото: instagram.\\ holostyakstb
Фото: instagram.\\ holostyakstb

"24 лютого о 5-й ранку я прокинувся від дзвінка брата і почув: "Братан, почалося". Далі все, як у тумані. Врятувало лише те, що ми промовляли дії. Протягом перших 10 хвилин уже сиділи в машинах з повними баками і виїжджали, як нам здавалося, у безпечному напрямку на захід. Але дорогою читали новини та бачили, що бомблять уже всю країну…", - зізнався він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

До того ж з перших днів війни він
приєднався до батальйону блогерів, аби протистояти окупантам в інформаційному просторі та допомагав збирати гроші на бронежилети. Згодом він об'єднався з Олексієм Тригубенком та Андрієм Рибаком, аби допомагати ЗСУ. Разом вони займалися закупівлею тепловізорів української армії.

Фото: instagram.\\ holostyakstb
Фото: instagram.\\ holostyakstb

"Я військовослужбовець України – лейтенант запасу! З першого дня війни зв'язався зі своїми кураторами, щоб дізнатися, коли заклик військовослужбовців з моєю спеціальністю. У моєму випадку призив здійснюється пізніше. А поки що як бізнесмен та інфлюенсер вношу не менш вагомий внесок у нашу перемогу! І закликаю кожного українця робити все можливе для своєї країни", - підсумував він.

Нагадаємо, "колишній" Ксенії Мішиної з "Холостячки" пішов воювати після "хованок" в укритті: "Згадав розплакався"

Раніше Знай писав, Ксенія Мішина не побачила випадковостей у війні проти Росії: "все так, як повинно бути"

Також Знай писав, Шева з "МастерШеф" показав українське військо зсередини: "Зміцнює мою віру у перемогу"