Відома українська блогерка, переможниця проекту «Холостяк» і дружина телеведучого Микити Добриніна, Даша Квіткова рішуче відповіла на закиди про «інсценовані» кадри звірств російських військових в Україні.

Вона опублікувала відповідний пост на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram.

Вона зізналася, що не перестає плакати ледь не цілодобово, оскільки її чоловік повернувся на Київщину до лав захисників.

«Вже який день поспіль я ридаю 24/7. Нікіта вирішив всі справи на заході та поїхав назад обороняти Київ та область. В серці велика рана, яку зробив «рускій мір» і с кожним днем ця рана стає більше. Цей «мір» вбиває, забирає домівки, розлучає сім‘ї та ще багато страшних речей, які навіть в голові не вкладаються. Те, що ми побачили за останні дні — гірше самого жахливого фільму. І цьому немає пробачення. Як і тим, хто досі виписує свої постікі на тему «постановки в Бучі»», - пише Квіткова.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Даша Квіткова. Фото: TikTok
Даша Квіткова. Фото: TikTok

Вона також додала, що готова оплатити проїзд кожному, хто сумнівається в реальності різні в Бучі, щоб вони самі в усьому переконалися.

«Я оплачу каждому билет в Бучу, Ирпень, Мариуполь, Чернигов и в другие города Украины, где побывали ваши солдатики, чтобы вы лично поучаствовали в этой «постанове», чтобы лично ощутили запах, который теперь стоит на улицах, чтобы лично вывозили тела, над которыми издевалась ваша «доблестная армия». Мир поделился на две части: на людей и на россию», - додала Квіткова.

Нагадаємо, що Катя Осадча згадала мирне життя до приходу російських "визволителів": "тоді ми навіть уявити не могли"

Раніше повідомлялося, що Даша Квіткова показала, заради кого все ще тримається: "Мої солоденькі щічки".

Також, россійські військові безжально розстріляли цивільні машини: моторошне відео