Відома українська артистка, гумористка, зірка творчого об'єднання "Дизель Студіо" Вікторія Булітко показала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram мультиплікаційний ролик про напад Путіна на Україну.

Вже майже півтора місяці українці живуть в реаліях війни через повномасштабне вторгнення Росії. Окупанти нещадно вбивають мирне населення і бомблять будинки, люди живуть у підвалах. Втім, ЗСУ відбивають атаки противника і повертають під контроль багато окупованих територій.

Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube
Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube

Так, Вікторія Булітко показала, що зробить Україна з Путіним після його нападу на Україну. Подальшу долю глави кремля і перемогу України показали в коротенькому і забавному мультиплікаційному ролику.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Президент рф на відео представлений в ролі самого себе, а Україна у вигляді маленької пташки, яка схопила і пережувала російського лідера.

"Добро завжди перемагає зло", - лаконічно підписала публікацію Вікторія Булітко.

Також артистка поділилася думкою Славіка Шустера про Путіна. Він заявив, що глава кремля ненавидить тих, хто вміє жити краще.

"Путін ненавидить тих, хто вміє жити краще. Він їх готовий зруйнувати", - сказав він.

скрін
скрін

Раніше інформаційний портал Знай писав, Даша Квіткова на прикладі дитячих мультфільмів знайшла істину, варто повчитися кожному: "минуле часто болить".

Також ми інформували, що українська виконавиця Слава Камінська в чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися: "квіти не на вашу могилу".

Крім того, наш портал повідомляв як змінилися українські зірки за час війни: волонтерство Alyona Alyona, концерти Джамали в Європі та Андрій Хливнюк у ТРО.