Учасниця шоу "Холостяк" та блогерка Надін Медведчук, яка після нападу росії на Україну іммігрувала до Італії, розповіла про своє ставлення до блогерки Софії Стужук, яка не підтримала українців.

Про це Надін розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну у програмі "Слава +".

Відома блогерка мільйонниця Софія Стужук, яка прославилася тим, що народжувала вдома, нейтрально поставилася до війни, яку розв'язала росія в Україні. Однак учасниця "Холостяка" Надін вважає, що це неприйнятно, адже у такій ситуації жоден українець не повинен мовчати.

Софія Стужук, фото: Instagram
Софія Стужук, фото: Instagram

"Жодна людина, українка, українець не має права нейтрально ставитися до того, що відбувається в неї вдома. Якби все було добре, то вона б сиділа вдома, і нікуди не виїжджала, не знаходилася в стані стресу й не шукала б де жити. Зараз вся наша країна, 44 мільйони не можуть мовчати, і не можуть сказати, що це їх не стосується, бо це стосується кожного з нас, бо це наша країна. І в нашій країні зараз величезний біль, це війна. Я не знаю яким треба бути, щоб просто на це закривати очі. Жодні гроші, які б платили не варті того", - зазначила учасниця шоу "Холостяк".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

До того ж Надін додала, що зі Стужук не спілкується, вона після її розлучення з чоловіком Дмитром зустрічалася з ним, тому блогерка занесла її у соцмережах до чорного списку.

Слава Дьомін і Надін
Слава Дьомін і Надін

"В нас зовсім інші стосунки, мабуть, ніж в усіх інших блогерів. Вона мене додала в чорний список, і я не бачу нічого, що вона публікує", - зазначила Надін.

Нагадаємо, ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник з дружиною вирішив не тікати з України: "Ми на передовій, атакуємо"

Раніше Знай писав, Даша Квіткова зізналася, що ридає через Нікіту Добриніна цілодобово: "Немає пробачення"

Також Знай повідомляв, переможниця "Холостяка" Анна Богдан згадала радісні дні у Бучі та Ворзелі - окупанти відібрали все це