Відома українська телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча до сліз розчулила кадрами маленького українця, який постраждав під час війни, яку розв'язала росія.

Цими щемливими кадрами Катя Осадча поділилася на особистій сторінці в соцмережі Instagram, у розділі stories.

24 лютого росія нещадно вторглася на територію України, і розпочала бомбардування військової та цивільної інфраструктури. Аби врятуватися від обстрілів тисячам українців довелося покинути свої домівки та перебратися у більш безпечне місце.

200 українських біженців в очікуванні притулку в США, фото: CNN.
200 українських біженців в очікуванні притулку в США, фото: CNN.

Аби допомогти один одному буквально всі українці згуртувалися та почали робити все, що в їхніх силах. Так, Катя Осадча поділилася кадрами як небайдужі допомагали маленькому хлопчику, який у руках тримав свого найкращого друга - маленького песика.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Скріншот stories Каті Осадчьої
Скріншот stories Каті Осадчьої

Щоб хоч якось допомогти хлопчику йому дали продуктів: макарони, м'який сир, згущівку, апельсини, солодощі та багато чого іншого. Аби розрадити розгубленого хлопчика волонтер всіляко намагався підтримати його словами.

"Дітки. Ми переможемо. Ми помстимо кожному за вашу сльозинку", - зазначила Катя Осадча під опублікованими кадрами з маленьким українцем.

Скріншот stories Каті Осадчьої
Скріншот stories Каті Осадчьої

Нагадаємо, зірка "Світського життя" Катя Осадча розчарована цинізмом західного світу: "Ми сам на сам з дияволом"

Раніше Знай писав, "виривали зуби і ґвалтували": співачка Alyosha дізналася, що витворяли рашисти з дітьми під Києвом

Також Знай повідомляв, Катя Осадча розповіла про загибель 4-річного хлопчика: вся країна шукала Сашка місяць