Відомий український режисер Алан Бадоєв емоційно відреагував на звірства російської армії в Бучі, де окупанти знищували мирне населення.

Режисер записав відео для Instagram, ледь стримуючи сльози, говорячи про вбитих невинних людей в Київській області.

Алан Бадоєв вирішив звернутися до шанувальників, гуляючи по порожній столиці. Він зазначив, що ніколи не міг собі уявити всього того, що зробили російські окупанти на нашій землі.

Алан Бадоєв. Скріншот
Алан Бадоєв. Скріншот

"Вже два дні я ходжу по Києву і просто рятую себе від неймовірної депресії, тому що бачу людей, вони ходять на вулицях, продовжують жити. Кияни продовжують жити. Але складно ходити вулицями після побаченого в Бучі", - сказав режисер.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Алан Бадоєв розповів, що ніколи не міг уявити, що подібне звірство, як російські солдати творили в Бучі, взагалі можливо в сучасному світі. Він досі не може прийти до тями від побачених кадрів.

"Абсолютні нелюди. Втоплені в крові мерзоти. Я не знаю, що має статися, але таке зло має бути покаране. Щоб помститися за всіх цих всіх людей, абсолютно невинних дітей. Я хочу, щоб у людей, які це зробили, віднялися руки і ноги", - зазначив Бадоєв.

Алан Бадоєв, фото - пресслужба профспілки
Алан Бадоєв, фото - пресслужба профспілки

Він додав, що ця трагедія за межами навіть того, що ми бачили раніше у фільмах. Бадоєв зазначив, що ніколи у своєму житті не ділив людей на "своїх" і "чужих", але зараз він зрозумів, що помилявся.

Нагадавши, "прийде час, і я запрошу тебе в Україну": Алан Бадоєв звернувся до Тіматі після його погроз Максу Барських

Раніше Знай писав, ведучого "Орла і Решки" Євгена Синельникова разом з сином оточили російські окупанти в Бучі: "Не випускають"

Також Знай повідомляв, зірки "Орла і Решки" показали правду війни і попросили закрити небо над Україною: "ракети летять звідусіль"