Шеф-кухар з "МастерШеф" і бізнесмен Ектор Хіменес-Браво повідомив, що зараз знаходиться в Києві. Після початку війни він відправився до Польщі, але вирішив повернутися.

Ектор розповів, що він повернувся, щоб допомагати, і розуміє, що саме в Києві його місце. Про це він повідомив у Instgaram.

Бізнесмен розповів, що той жах, що його передплатники побачили на фотографіях, він побачив Наживо. "Я побачив все на свої очі до того, як ви побачили це в пресі", - повідомив Хіменес-Браво.

"Я зрозумів що російський народ, всі хто це робив, підтримує або навіть мовчить - це не люди", - заявив колумбієць.

Він повідомив, що люди не змогли б такого зробити. В Ірпені у шеф-кухаря будинок, який він довго будував і дуже ним пишався.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Ірпінь це мій дім. І я дуже люблю Ірпінь і Бучу. Це була моя віддушина, Куди я приїжджав після 24/7 зйомок "Мастершефа". Я дуже переживаю за Суми, Харків, Чернігів, Маріуполь Луганськ, Донбас. Але коли я приїхав і побачив все своїми очима-ці ні в чому не винні люди, ці розбиті будинки, зламана психіка - я був в жаху. Я зараз не можу нормально спати, тому що це постійно в моїй голові", - зізнався Ектор.

Але його рятує тільки одне-вид натхнених налаштованих на перемогу військових. Їх вигляд ніби говорить:" не сцать"," треба боротися","не розкисати". Якщо ми розкиснемо-то ці люди загинули даремно...

"Ми не повинні цього допустити. За кожен сантиметр землі. Щоб все це було не дарма. Саме тому я посміхаюся в сторіс, відкрив всі ресторани і приїхав до Києва", - написав Хіменес-Браво.

Також він закликав усіх, хто може допомогти - повертатися в Україну, щоб не читати потім, що трохи не вистачило.

Нагадаємо, раніше Микола Люлько з "МастерШеф" нагодував 30 тисяч українців під час війни з росією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ксенія Мішина не побачила випадковостей у війні проти росії

Також "Знай.ua" писав, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко пояснив українцям, чому важливо позбутися російського контенту.