Після повномасштабного військового вторгнення росії на територію України кожен з нас об'єднався заради спільної перемоги. Зараз українці допомагають військовим та переселенцям чим можуть аби хоч якось підтримати один одного у таку скрутну хвилину.
Так, команда ресторану учасника "МастерШеф" Миколи Люлька взялися готувати їжу для тих, хто цього потребує, про це розповіли на сторінці проекту в Instagram.
За час своєї роботи Микола Люлько з командою приготував для українців вже більше 30 000 порцій їжі, і вони продовжать це робити скільки українці потребуватимуть цього.

Скріншот допису
Скріншот допису


"Ми годуємо дитячу лікарню "Охмадит", наших військових з ЗСУ, ТРО, дві домівки для літніх людей та бомбосховище з дорослими та їх діточками. Нам дуже багато допомагають волонтери та волонтерські організації, за що дуже всім вдячні. Кожен зробив свій вклад у важливу справу. Велика подяка 🙏", - зазначив ресторатор Микола Люлько.

Варто нагадати, що 24 лютого росія вторглася на територію України та розпочала бомбардування військової та цивільної інфраструктури. Після цього президент Володимир Зеленський запровадив на всій території України воєнний стан.