Відома українська співачка Настя Каменських виступила в ефірі популярної програми "Stage calling" та заспівала свою нову пісню "Я - Україна".

Невеличким шматочком зі свого виступу Настя Каменських поділилася на своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram.

Після повномасштабного вторгнення росії на українську землю Настя Каменськиких виплеснула весь свій біль у композицію "Я - Україна". Артистка у пісні показала, що ворожі кулі можуть ранити Україну, але ніколи не здолають її.

Каменських хоче аби її пісню почули якомога більше людей та дізналися правду про жахливу війну в Україні, яку розв'язала росія.

Скріншот допису Насті Каменських
Скріншот допису Насті Каменських

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Вдячна за можливість у ефірі програми "Stage calling" розказати про жахливу війну в Україні і сподіваюсь, що піснею "Я — Україна" змогла доторкнутись до сердець глядачів. А вже майже зараз розпочинається благодійний концерт "Unidos por la paz: Ucrania en el corazón" на телеканалі rtve", - зазначила Каменських.

Зірка розповіла, що на цьому благодійному концерті виступатимуть артисти Іспанії, а також Джамала. Всі отримані кошти підуть на допомогу українському народу.

"Дякуємо Іспанії та світу за підтримку Українського народу!", - підсумувала вона.

Нагадаємо, Настя Каменських "змішала з землею" росіянку, яка виправдала насильство над українками: "Ти з якої планети"

Раніше Знай писав, Каменських, Могилевська, Полякова та інші: зірки слідом за Хливнюком з "Бумбокс" заспівали "Ой, у лузі червона калина"

Також Знай повідомляв, Джамала і Ед Ширан виступили на одній сцені, об’єднані любов’ю до України: "Поки політики зволікають…"