Зірки українського шоубізу з різних куточків світу переспівали гімн Українських Січових Стрільців "Ой, у лузі червона калина", який у перші дні війни виконав лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк. Ролик на своїй сторінці в соціальній мережі instagram опублікувала Настя Каменських.

Лідер популярної української групи "Бумбокс" Андрій Хливнюк ще в перші дні війни вирішив стати на захист України і відправився в терроборону Києва. Саме тоді він заспівав пісню" Ой, у лузі червона калина", яка стала справжнім гімном українського протистояння російській окупації.

Скрін, Instagram Хливнюк
Скрін, Instagram Хливнюк

Нещодавно Андрій Хливнюк отримав поранення в результаті мінометного обстрілу і поки він стає на ноги його колеги по цеху вирішили продовжити його справу. Зірки перепели "Ой, в лузі червона калина" в режимі відеочату.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

До флешмобу приєдналися Наталія Могилевська, Настя Каменських, Джамала, Іван Дорн, Оля Полякова Надя Дорофєєва, Павло Зібров, ХАС, Дмитро Каднай. До них приєдналися і не співаючі на великій сцені – ведуча Леся Нікітюк, гуморист Юрій Ткач і зірка "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов.

Раніше інформаційний портал Знай писав, телеведучий Володимир Остапчук поділився з росіянами веселим лайфхаком: як поводитися в умовах окупації.

Також ми писали, режисер "Орла і Решки" Синельников вирішив одружитися прямо під обстрілами в Гостомелі: "навіть кільця не було".

Нагадаємо, Лілія Ребрик розповіла про знаковий день у квітні - під час війни особливо зворушливо: "Всесвіт почує".