Дружина відомого українського телеведучого Дмитра Комарова, Олександра Кучеренко розповіла про те, чим вона займається в умовах війни. Робить все можливе для того, щоб наблизити перемогу.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина публікує актуальну інформацію про події в країні, а також допомагає громадянам.

Цього разу Олександра Кучеренко вирішила розповісти, що вона робить для того, щоб наблизити нашу з вами перемогу. Цей день ближче, ніж багато хто думає.

"Війна зараз йде скрізь: на землі, в небі, в головах і в інформаційному просторі, де наші журналісти цілодобово борються за правду. Разом з українськими медіагрупами та @ictvua, я приєдналася до міжнародного проекту FREEDOM - з цього місця біля комп'ютера щодня записую для телеканалу інтерв'ю з політичними експертами, соціологами, російськими опозиціонерами, українцями, які тут і зараз переживають війну" - сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зараз вона навіть уявити собі не може, що всього півтора місяці тому вона могла посміхатися в розмовах, жартувати, говорити про плани на життя і так далі. Все це змінив злощасний день, і рішення російського диктатора напасти на чужу країну.

Зараз всі розмови зводяться до війни, а також смертей. Тисячам смертей, які зараз відбуваються в Україні, в нашому з вами домі.

"Не потрапляйте в інформаційні пастки - розпізнавайте фейки і довіряйте тільки надійним джерелам. Приєднуєтеся до ефіру🇺 🇦" - підсумувала дівчина.

Користувачі в коментарях почали відзначити, що все це надихає, і змушує людей діяти.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що США відродить програму Другої світової для допомоги Україні: що відомо про ленд-лізу

Раніше повідомлялося, що воіни ЗСУ продовжують оточення окупанта в Херсонській області: дні на здачу закінчуються

Також, Сергій Свєтлаков опустив російський менталітет.