Відомий український психолог Наталія Холоденко висловилася на тему етики в соціальних мережах. Одна з найбільш животрепетних тем зараз.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка висловлюється на різні теми.

Цього разу мова пішла про соціальні мережі, а також етики під час війни.

Одна з найскладніших речей на сьогоднішній день-публікувати жахи війни.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Більшість сторінок блокують через "неприйнятний" вміст. Якщо врахувати, що соцмережі завжди були полем для відображення реального життя, то виходить, що знищувати все живе можна, а показувати правду про ці знущання над цілим народом — ні. Те, що ми публікуємо, важливо. Це або підтримує, або розчаровує, або..." - йдеться в повідомленні під постом.

Зараз наш світ розділився на кілька груп. У першу групу входять ті, кого не стосується війна, ну, або ж вони просто роблять видимість цього.

Далі ті, хто в безпечному місці, і співпереживає трагедії. У третю входять ті, хто в страшних військових умовах, і під кінець ті, хто розглядає війну як можливість безкоштовно подорожувати, нажитися, або хвастанье.

Наталія Холоденко, фото: Instagram
Наталія Холоденко, фото: Instagram

"Багато фото блогерів, які просто не відповідають тексту: "Я так переживаю за Україну", а поруч — свіженька фотосесія, ботфорти, декольте на сукні... Я не кажу, що не варто мити голову, не хочу нікого тут називати поіменно, однак розбіжність – ознака фальшивості. Життя триває, нам всім необхідна радість, але з недавніх пір я не можу викидати залишки їжі в смітник, робити селфі і т.д. ходжу по красивих вулицях, а перед очима – зовсім інші картинки, а для когось ці страшні картинки - реальне життя..." – підсумувала Наталія Холоденко.

Нагадаємо, що окупанти готують наступ на сході України: Генштаб ЗСУ розкрив всі карти ворога

Раніше повідомлялося, що воїни ЗСУ продовжують оточення окупанта в Херсонській області: дні на здачу закінчуються

Також, Росія назавжди втратила заморожені золотовалютні резерви: кошти можуть піти на відновлення України