Українська танцівниця і педагог-хореограф, учасниця танцювального шоу «Танці з зірками» Ілона Гвоздьова дала відверте інтерв'ю. Танцівниця висловилася про зрадників, розповіла про свою сім'ю і прокоментувала звернення студентів Михайла Поплавського.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «zirkovyi_shlyah» у соціальній мережі Instagram.

«Ілона Гвоздьова висловилася про колег-зрадників 🤬 Танцівниця @ilonagvozdeva дала відверте інтерв’ю на YouTube-каналі нашої журналістки @dorotye. Зірка поділилася, де вона та її рідні зараз, що робить чоловік Іван, пригадала зруйнований рашистами будинок і розповіла про життя біженців і тимчасово переміщених українців у Італії», - написали у публікації.

Крім того, танцівниця висловила свою думку про колег, які здивували її зрадою. Також українська танцівниця згадала Тетяну Денисову, яка вирішила заблокувати її.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

««Денисова мене заблокувала. Це була найкоротша відповідь в історії нашого спілкування з нею. Мовчання – це також злочин». Окрім того, Гвоздьова вперше публічно вибачилася перед всією ЛГБТ-спільнотою та прокоментувала звернення студентів Михайла Поплавського, яких він буцімто виганяв з бомбосховищ на вулицю. Подробиці за посиланням у сторіз 💫», - також написали в пості.

Нагадаємо, що українська танцівниця Ілона Гвоздьова розповіла, як її прийняли в Італії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", популярна танцівниця Ілона Гвоздьова розповіла про те, що окупанти знищили її будинок.

Також портал "Знай" писав, що відома танцівниця Ілона Гвоздьова показала, як окупанти розбомбили Харків.