Популярний український актор, ведучий і зірка студії «Квартал 95» Олександр Пікалов вирішив допомагати своїй рідній країні. Відомий актор вирішив вступити до лав Національної гвардії України, розповівши про те, що він вже склав присягу.

Відповідною публікацією поділилися на сторінці «zhvl_official» в соціальній мережі Instagram.

«Зірка «Кварталу 95» Олександр Пікалов @pikalov95_official вступив до лав Національної гвардії України «Мій день неймовірний. Рано-вранці я просинаюся, чекаю команду, сідаю у волонтерський бус і їду туди, де на мене чекають: з ліками, їжею, бензином. Як звичайні люди, так і військові. Зараз я вже склав присягу і вступив до Національної гвардії України», — поділився артист», - написали в публікації в соціальній мережі.

За словами українського актора, він ще ніколи раніше так не боявся за своє життя. Тим не менш, Олександр Пікалов стверджує, що зараз кожен українець повинен робити те, що він вміє.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скрін, Instagram Пікалов
Скрін, Instagram Пікалов

«Зі слів актора, йому ще жодного разу не було страшно за себе. Лише за інших людей. Олександр впевнений, що зараз кожен повинен допомагати тим, чим може. Це точно наблизить нас до перемоги🇺🇦», - також додали в пості.

Нагадаємо, що український актор Олександр Пікалов посміявся над співачкою Тіною Кароль.

Як раніше повідомляв портал "Знай", популярний актор Олександр Пікалов похвалився новим членом сім'ї.

Також портал "Знай" писав, що зірка «Кварталу 95» Олександр Пікалов показав залізного коня.