Відома українська акторка Ольга Сумська згадала про маму, що пішла. Вже минуло 40 днів, як вона покинула цей світ. Біль не проходить донині.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка публікує важливу і актуальну інформацію, яка стосується ситуації в країні.

На самому початку війни в родині Ольги Сумської сталася трагічна подія. З життя пішла її мама, і рідним довелося прощатися з нею під звуки сирен і вибухів.

З того дня минуло вже 40 днів, як зазначає Оля Сумська, біль не пройшов.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

"Моя кровинка!!! Рідна матуся! Мій Ангел! Моя душа! Сьогодні 40 днів, як полетіла твоя душа до Господа нашого! 🙏 🏻Чекаю уві сні, щоб хоч слівце почути від тебе, або побачити...молюся за упокій раби Божої Анни! Анюта ... Галча ... завжди в нашому серці, сонечко наше!🕯Я обожнюю тебе!❤ ️ "- йдеться в повідомленні під постом.

Фото зі сторінки Ольги Сумської
Фото зі сторінки Ольги Сумської

Варто відзначити, що Анна Сумська народилася 14 жовтня 1933 року. Вона пережила Другу світову війну, і ось, під кінець життя війна знову прийшла в її дiм. Закінчила жінка Київський державний інститут театрального мистецтва, і зіграла за життя в цілому більше 150 ролей.

Вони були завжди близькі з дочкою, і Ольга Сумська регулярно публікувала спільні фотографії.

Нагадаємо, що ізраїльтянин із ЗСУ висміяв бурята-танкіста в жіночих шкарпетках

Раніше повідомлялося, що психолог Дмитро Карпачов розповів про почуття провини за випічку, поки інші страждають

Також, Арестович відповів, чому українцям не можна було говорити про війну заздалегідь.