Відома українська акторка Ольга Сумська згадала про маму, що пішла. Вже минуло 40 днів, як вона покинула цей світ. Біль не проходить донині.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка публікує важливу і актуальну інформацію, яка стосується ситуації в країні.

На самому початку війни в родині Ольги Сумської сталася трагічна подія. З життя пішла її мама, і рідним довелося прощатися з нею під звуки сирен і вибухів.

З того дня минуло вже 40 днів, як зазначає Оля Сумська, біль не пройшов.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Моя кровинка!!! Рідна матуся! Мій Ангел! Моя душа! Сьогодні 40 днів, як полетіла твоя душа до Господа нашого! 🙏 🏻Чекаю уві сні, щоб хоч слівце почути від тебе, або побачити...молюся за упокій раби Божої Анни! Анюта ... Галча ... завжди в нашому серці, сонечко наше!🕯Я обожнюю тебе!❤ ️ "- йдеться в повідомленні під постом.

Фото зі сторінки Ольги Сумської
Фото зі сторінки Ольги Сумської

Варто відзначити, що Анна Сумська народилася 14 жовтня 1933 року. Вона пережила Другу світову війну, і ось, під кінець життя війна знову прийшла в її дiм. Закінчила жінка Київський державний інститут театрального мистецтва, і зіграла за життя в цілому більше 150 ролей.

Вони були завжди близькі з дочкою, і Ольга Сумська регулярно публікувала спільні фотографії.

Нагадаємо, що ізраїльтянин із ЗСУ висміяв бурята-танкіста в жіночих шкарпетках

Раніше повідомлялося, що психолог Дмитро Карпачов розповів про почуття провини за випічку, поки інші страждають

Також, Арестович відповів, чому українцям не можна було говорити про війну заздалегідь.