У четвер, 7 квітня в Ізраїлі пройшла щорічна вечірка, на якій виступили артисти Євробачення 2022 року. Там Тель-Авівський представник звернувся до українців зі словами підтримки.

Такі вечірки щороку проводять по всій Європі. Це дозволяє учасникам подружитися, а глядачам почути як вони співають в живу.

І ось, прийшла черга Ізраїлю. Туди прибули також і українські представники Kalush Orchestra. Незважаючи на повномасштабну війну в країні, їх відпустили, адже в такий час дуже важливо підтримувати культурний імідж на міжнародних аренах.

Перед самим концертом пройшла також прес-конференція, де учасники відповідали на запитання журналістів. Український представників запитали, що об'єднує Україну та Ізраїль, на що соліст навіть без роздумів відповів: "Бажання бути вільними".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Далі слово передали представнику Ізраїлю Міхаелю Бен Давиду. У нього українське коріння, і багато хто з його сім'ї живуть в Києві. На прес-конференції він зазначив, що це велика трагедія для всього світу, і винні обов'язково будуть знайдені.

"Вся моя сім'я живе в Києві, і це дуже важко, що там відбувається. Всі вони приїхали до нас, ви приїхали до нас теж. Спасибі вам велике, що ви приїхали. Ми вас дуже любимо, це для вас все" - каже чоловік, звертаючись до Kalush Orchestra.

Під час свого виступу чоловік використовував жовто-сині тони, на честь підтримки країни, з якою його багато що пов'язує.

До слова, всі кошти, які будуть зароблені на цьому заході підуть до фонду відновлення майна та зруйнованої інфраструктури України.

Нагадаємо, що в РНБО розповіли, що буде з чоловіками, які втекли з країни-очікують неприємні "сюрпризи"

Раніше повідомлялося, що із Туви відправляють посміховисько в Україну: пенсіонери в калошах найкраще, що залишилося?

Також, в мережі почали масово поширювати фейки про Джамалу та її виступи на корпоративах російських мільярдерів