Минуло вже понад 40 днів героїчного протистояння українського народу, воїнів ЗСУ проти Російської Федерації, що боягузливо вторгнулася на територію нашої держави рано вранці 24 лютого 2022 року.

З того дня пройшло вже більше чотирьох тижнів, що дозволило переосмислити багато цінностей, а також розібратися в тому, хто ж такі росіяни - про нормальне ставлення до цього народу більше й мови бути не може. Однак іноді варто приділити увагу і українцям, які зрадили свою країну. Це, звичайно ж, телеведуча Регіна Тодоренко. Але ще - Ані Лорак.

Тіна Кароль, фото з instagram
Тіна Кароль, фото з instagram

А ось красуня Тіна Кароль всіляко допомагає Україні з іншими зірками шоу-бізнесу. Зараз сфокусувавши всю увагу на благодійних концертах в Європі.

Цього разу глядачам вирішили нагадати про виступ Тіни Кароль зі Святославом Вакарчуком у 2013 році, на сцені телепередачі "Голос країни". Вони виконали пісню Океан Ельзи "Коли навколо ні душі...".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Мені дуже подобається ваша пісня", "Обожнюю цей виступ❤️", "Неймовірно талановитий і ніжний дует😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина напророкувала Україні перемогу до Великодня: "Молюся за це"

Як повідомляв "Знай.", Регіна Тодоренко порушила мовчання після загибелі екс-коханого в Бучі: "Скільки їх впало в цю безодню"

Знай.ua писав, співачка Lama присвятила нову пісню українцям і привиду Києва