Минуло вже кілька днів з моменту, як Україна і весь світ дізнався про страшні наслідки окупації російськими військами колись раніше зелених містечок під Києвом - Буча, Ірпінь, Ворзель.

Це стосується сотень загиблих, і не від вибухів, а від вогнепальних поранень. Окупанти розстрілювали мирних жителів, а тепер всю провину перекладають на Україну, Великобританію, Євросоюз і США. Однак ніхто в здоровому глузді їм вірити не буде. Це очевидно. Але на тлі цього зросла агресія і ненависть на адресу Росії і росіян. А одна людина - Юрій Синенький - написав вірш, від якого мурашки йдуть по тілу і який зірки нашого шоу-бізнесу вирішили розділити між собою, щоб увічнити пам'ять про загиблих в Ірпені та Бучі.

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Я сьогодні Ірпінь…Буча…
Моє тіло, як тінь
Мучить…

Моє тіло кричить,
Плаче…
Я сьогодні Ірпінь
Значить…

Моє тіло болить,
Ниє…
Я сьогодні Ірпінь
Вию…

Моє тіло сльозиться,
Мучить…
Я назавжди Ірпінь…
Я назавжди Буча…

Записали рядки вірша Тоня Матвієнко, Світлана Тарабарова, Влад Дарвін, Ольга Цибульська, Ivan Navi.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Біль назавжди... поки живемо😢", "Автор - мій однокурсник, пишаюся💙", "А хто сьогодні Маріуполь?", - пишуть користувачі в коментарях під публікацією Тоні Матвієнко.

Нагадаємо, "Перемога за нами": Артем Пивоваров відвернув українських військових від важких днів, влаштував цілий концерт

Як повідомляв "Знай.ua", Євген Клопотенко відповів російському МЗС через борщ: "Єба**ті, без винятку"

Знай.ua писав, Анжеліка Рудницька згадала, як росіяни завжди принижували інші народи: "Це був спосіб..."