Український телеведучий Анатолій Анатоліч вирішив розставити крапки над "і", стосовно хоч і не всіх росіян, але конкретно їх журналістів - "чесних" журналістів.

До таких ще недавно зараховували Ксенію Собчак, однак якщо уважно стежити за її діяльністю, там зовсім не так гладко, як багатьом того хотілося. Ось і Анатолій вирішив нагадати, що чесних журналістів у країні-агресорі, яка розв'язала війну на території нашої держави, не залишилося.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

За його словами, це фізично не можливо. Всі ліберальні персонажі, до яких безумовно можна віднести і Собчак, і Пивоварова - на боці зла.

"Навіть якщо вони трохи на стороні зла, на підлогу шишечки, дуже обережно... Це означає що цей морок вже торкнувся їх, як у Венум, і він вже заразив їх. Не буває трохи. Не вірте нічому що говорять з Росії. Це точно буде брехня, або підводка до чогось поганого в найближчому майбутньому", - заявляє Анатоліч.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За останній час, включаючи навіть передвоєнний період - якщо згадати, з боку окупантів тільки й говорилося про те, що всі передбачення західних ЗМІ і розвідки - брехня і провокація. Однак вони були точні. Тому не можна нікому довіряти з Росії.

Нагадаємо, невістка соліста Pink Floyd виявилася українкою з бабусею з Харкова: "Не потрібно більше"

Як повідомляв "Знай.ua", "Ескалація з боку рф": Жан Беленюк поділився непростими буднями народного депутата

Знай.ua писав, в Росії зірвали концерт Ані Лорак за захист України на війні: її масово скасовують