У соціальній мережі виклали цікаві кадри, на яких можна побачити артистку "Квартал-95" Олену Кравець. Вона розповіла про свою реакцію на війну і про Володимира Зеленського.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «Зоряний шлях"в Instagram.

"Що Олена Кравець пише Володимиру Зеленському? Чи знала акторка @lennykravets, що почнеться війна? Як тікала від вибухів та чи здивована, що її друг та Президент @zelenskiy_official показав таку нескореність? Подробиці в інтерв'ю за посиланням у шапці профілю", - підписаний відеоролик в мережі.

Всі добре в курсі, що Олена Кравець і Володимир Зеленський дуже близькі і давно знайомі. Українська артистка дала відповіді на досить серйозні питання, чим дала знати, який президент України - незламний.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Олена Кравець, скріншот
Олена Кравець, скріншот

"моя сім'я теж голосувала за Зеленського, тому що знали,що він людина з великої літери!!!", "Дуже пишаюся своїм вибором", "Як приємно чути від Кравець щиру українську мову", "Голосувала за Зеленського, і ні краплинки не жалюгідну, і ще раз проголосую якщо треба буде.
Наш президент найкращий відданий своїй країні і народу(на відміну від його попередників, які б здали , або втікли відразу) Слава УКРАІНІ СЛАВА ЗСУ", "Дуже пишаюсь нашим Президентом", "Наша сім'я теж голосувала за Зеленського! Ми з нали що він з українцями! Він з нами! Він найкращій президент!", "Так наш президент найкращий!!!", - залишають коментарі українці під відвертий інтерв'ю Олени.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Нагадавши, Володимир Зеленський повідомив, що один з глав країн ЄС вимагав у нього докази справжньої інформації з Бучі.