У соціальній мережі поділилися відеороликом, в якому популярний український музикант Сергій Бабкін розповів, як виїхав з України.

Відповідний пост продемонстрували в акаунті» Зоряний шлях " в Instagram.

«Сергій Бабкін розповів, як виїхав за кордон За лаштунками великого благодійного концерту «Доброго вечора, ми з України», який відбувся у Варшаві, ми поспілкувалися зі співаком @babkin_official та його дружиною Сніжаною @snezhana_babkina. Артист долучився до зірок, які зібрали кошти для допомоги Україні. Як родина опинилася в Німеччині та чому виникало почуття провини за те, що покинули дім? Подробиці на YouTube", - підписаний відеоролик у соціальній мережі.

Варто відзначити, що українські жінки не особливо оцінили вчинок Сергія Бабкіна. Вони напевно забули, що у нього багатодітна сім'я і що він допомагає Україні в гуманітарному плані, і не тільки. Люди вирішили не мовчати і почали писати все, що думають під відеороликом.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сергій Бабкін, фото телеканал "Україна"
Сергій Бабкін, фото телеканал "Україна"

"У чому проблема? Він не військовий, він допомагає країні іншим способом. У людини 3 дітей, переніс операцію на очі! Народ, ви що? НЕ судіть людину за вчинками, якщо причини тобі невідомі! Всім Світу!", "Він виїхав, як багатодітний батько, у нього ж троє дітей", "і не повертайся", "Захисник, бл.. Хоч би вже мовчав і не висовувався. Війна показала, хто є хто", "Повне розчарування!!!", "У Тараса Тополі також троє діток, а він зараз з нами, захищає країну", - пишуть відгуки українські жителі.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Нагадавши, Олександр Пікалов взяв у руки автомат.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українцям розповіли, наскільки зросли ціни з початку 2022 року.