Популярна українська співачка, яка виступає у складі R&B-дуету TamerlanAlena Олена Омаргалієва показала, як азербайджанський народ підтримує українців і виступає проти війни в Україні. Ролик знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олена Омаргалієва поділилася роликом, на якому азербайджанський народ прийшов під стіни посольства України і висловлюють свою підтримку, висловлюючись проти війни і закликаючи світ діяти.

Олена Омаргалієва. Фото: скрін youtube
Олена Омаргалієва. Фото: скрін youtube

"Люди в метро ночують. Де ви? Де всі країни? Підніміться! Скажіть "ні" цьому беззаконню. Немає окупації. Ні і не буде. Путін, не чекай", - емоційно сказала жінка на відео, рідні якої зараз також в Україні.

Олена Омаргалієва зізналася, що їй близькі емоції жінки і також закликала світ не стояти осторонь і діяти. Зірка зазначила, що безкарність буде тільки мотивувати Росію до агресії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Ця емоція мені дуже близька. Де всі країни????Підніміться!!!!!!!!! Інакше, якщо допустити всю цю вседозволеність, кінця цьому не буде", - підписала ролик зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що кота Степана з Харкова номінували на престижну світову премію - поїде в Канни і представить Україну.

Також наш портал інформував, що Слава Камінська в чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися: "квіти не на вашу могилу".

Крім того, наш портал повідомляв, що Катерина Кухар показала, як тварини підтримують ЗСУ, не боячись пострілів: "Кіт Арестовича".