Відомий український футболіст і колишній герой шоу "Холостяк-5" Сергій Мельник вирішив порадувати українців позитивом під час війни України з Росією.

Відповідний пост з'явився на його старці в Instagram.

Чоловік з початком війни поповнив лави Збройних сил України, і захищає країну на передовій. Але він не забуває і про інформаційну складову війни, від якої теж багато в чому залежить перемога.

Сергій Мельник, фото: Instagram
Сергій Мельник, фото: Instagram

"Раніше за своєю наївністю всі думали, що ці букви щось означають: ООН, ЄС, НАТО. Як виявилася, букви яке щось значать тільки: ЗСУ🇺 🇦, ССО🇺 🇦, тро🇺 🇦, СБУ🇺 🇦, список можете продовжити ... наприклад, служби: 101, 102,103 ... ДСНС-весело мочимо русню! Все буде Україна», - підписав Відеоролик Мельник.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У ролику, вирізаному з новин на одному з українських телеканалів, у холостяка запитали, в чому він знаходить моральну підтримку на фронті.

"У їхніх смертях", - відповідає з гумором обоєльний Сергій.

"Це... це позитив!", - не зміг втриматися від сміху ведучий новин.

Далі позитивне відео за участю українських зірок і військових, які піднімають настрій всій країні.

Нагадаємо, раніше "Брат" Міші Заливако по нещастю Сергій Мельник пояснив, чому" Холостяк " провальний.

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Холостяк" Міша Заливако попрощався з Джесікою Чеги: її минуле заважає розвиватися майбутньому

Також «Знай.uа " писав, що Зірка "Холостяка" Решетник показав найголовнішого помічника на зйомках: "Маленький Ейнштейн"