Ольга Сумська приєдналася до флешмобу, щоб подякувати волонтерам, які рятують наших військових, допомагають збирати кошти, та задовільняють різні потреби наших захисників.

Волонтери це надійний тил нашої армії, без яких неможлива була б перемога. Ольга Сумська виступила з відеозверненням на своїй сторінці в Instgaram.

Ольга Сумська. Фото: Instagram
Ольга Сумська. Фото: Instagram

За словами Ольги Сумської, волонтери — це неймовірні люди, які вкладають свій час, ресурси, таланти у втілення соціально-корисних проєктів. Ольга впевнена, що навіть одна добра справа здатна змінити суспільство, здатна змінити країну, та світ на краще.

"Приєднуюсь до флешмобу 1 + 1 дякую волонтерам до Міжнародного дня подяки волонтерам! Наші дорогі волонтери! Герої нашого часу! Дякуємо Вам за допомогу нашим захисникам України, всім постраждалим у цій страшній війні! Коли пишеться історія цих часів, ми хочемо, щоб вона сказала, що ми зробили все, що могли, і це було більше, ніж хтось міг уявити! Історія пам’ятатиме ваші добрі справи! Низький уклін вам і нехай ваше добро вертається до Вас і множиться стократ!"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ольга Сумська. Фото: Instagram
Ольга Сумська. Фото: Instagram

Також Ольга Сумська не забула згадати що волонтери рятували армію у 2014 році, а тепер - особливо.

"Люди, ви — святі!", - завершила свою промову Ольга Сумська.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова розповіла про передчуття війни, яке супроводжувало її доньку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", військові ЗСУ переспівали "Гусей" від Wellboy, русні не сподобається

Також "Знай.ua" писав, що у Польщі включили повітряну тривогу через збитий літак, українців просять не лякатися .