Відомий хіт українського виконавця Wellboy «Гусі» виконали бійці 93 окремої механізованої бригади "Холодний Яр".

Нову версію свого дітища встиг оцінити навіть сам автор і виконавець Антон Вельбой. Він розмістив відеоролик із незвичним виконанням його пісні військовим оркестром.

«93 бригада. Дякую хлопці, що підіймаєте бойовий дух і настрій Українцям! Дихати одним повітрям з вами - честь», - написав в описі до відеоролика Wellboy.

Виконавці в формі переробили текст пісні, створивши справжній бойовий шедевр із погрозами росіянам.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Ото кавер, прям до серця!», «Як я обожнюю почуття гумору наших людей. 🇺🇦 хлопці нереально круті», «Дуже круті хлопці! Після перемоги чекаємо їх на холостяку і голосі!», «Вітання вам, земляче, з міста Суми. Тримайтесь, рідненькі. Зробимо Охтирку ще краще усім ворогам на зло🇺🇦», - оцінили українці в коментарях.

Wellboy, фото: Instagram
Wellboy, фото: Instagram

«Чекаємо на виступ бригади на День Перемоги!», «Аааааааа, Боже, це дуже гарно», «Ви молодці! Правильні співають про "РУСНІ". Вони просто брудні, чужі, на сто відсотків! Я бразилець, ЧЕСНО підтримую вас та всі Українців!», - додають інші коментатори.

Нагадаємо, що Антон wellboy "спалив" собі волосся на голові і став лиходієм: можна знімати продовження "Один вдома"

Раніше повідомлялося, що Антон зізнався лисому другу Тіни Кароль, що перший "кекс" стався лише недавно

Також, знайшли спільну мова: Kalush Orchestra представлять Україну на Євробаченні-2022