Відомий український спортсмен, а також колишній чоловік Марини Боржемської, В'ячеслав Узєлков розповів, як допомагає українським військовим, жертвуючи своїми нагородами.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно висловлюємо свою думку стосовно того, що відбувається зараз в країні.

У правій руці на фотографії у нього медаль з чемпіонату Європи, а от у лівій нагорода для наших бійців ЗСУ. Медаль повністю вся виконана з чистого срібла.

"І коли я дізнався, що треба срібло на такі ордени, для наших воїнів, не замислюючись віддав її на переплавку" - говорить В'ячеслав Узєлков.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Завоював він її під час чемпіонату Європи, який проходив тоді в місті Перм, і медаль багато значить для чоловіка, адже стільки зусиль було покладено заради цього.

Але, зараз його країна, наші люди, і військові ЗСУ потребують нашої допомоги, а це набагато важливіше цієї нагороди, яку він отримав в російському містечку.

Фото зі сторінки В'ячеслава Узелкова
Фото зі сторінки В'ячеслава Узелкова

"Я був радий, що частинка мене, буде в нагородах.пишу, щоб рашисти Тупі, змогли прочитати. Ми не крадемо, як ви, ми заробляємо і живемо......................................СЛАВА Україні, УКРАЇНА ПОНАД УСЕ" - підсумував свій пост В'ячеслав Узєлков. Те, на що він пішов - вище всяких похвал. Зробив добру справу, пожертвувавши при цьому спогадами.

Фото зі сторінки В'ячеслава Узелкова
Фото зі сторінки В'ячеслава Узелкова

Нагадаємо, що воїн ЗСУ за день знищив 90 одиниць ворожої техніки і став легендою: зумів відбити 4 потужні атаки росіян

Раніше повідомлялося, що хочуть зірвати поставки зброї Україні: глава МЗС Дмитро Кулеба розкрив план рф

Також, Ольга Сумська розповіла, завдяки кому ЗСУ перемагають рашистів