Вже 46 днів триває мужнє протистояння українців проти путінської навали орків, ми захищаємось та змінюємось, у Мережі показали, як змінилися музичні вподобання українців, та що слухають переважно на Apple Music.

Список найпопулярніших в Україні треків в стрімінгу Apple Music змінився до невпізнаваності. Найпопулярніший трек "Вова, *баш їх, бл*дь". Практично весь плей-лист український та українською. Однак є й два треки Morgenshtern. Виняток, але що маємо, те маємо. Також на 11 місці Tom Odell зі старою піснею, яку він багато разів за останні півтора місяця виконував на підтримку України.

До війни тут тотально панувала виключно російська музика, лише інколи залітали Дорофєєва чи Монатик з російськомовними треками. Чудова тенденція показує зміну в поглядах та вподобаннях, які різко змінилися.

Що цікаво, що за півтора місяця війни змінилися не лише музичні вподобання українців. За даними дослідження соціологічної групи "Рейтинг", 83 % українців хочуть, щоб єдиною державною мовою в Україні була українська мова, а охочих опанувати українську в додатку Duolingvo зросло до 577%. Також 91% українців хочуть, щоб Україна вступила у Євросоюз.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, раніше колега Слави Дьоміна з Люкс ФМ Таня Татарченко розповіла українцям, скільки коштує іммігрувати до Німеччини.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Іраклі Макацарія покинув Батьківщину, щоб допомогти Україні.

Також "Знай.ua" писав, що співачка Руслана показала вулиці зруйнованої Бородянки, розстріляні будинки й знедолені люди.