Популярний український радіоведучий Слава Дьомін поспілкувався зі своєю колегою з Люкс ФМ Тетяною Татарченко, яка іммігрувала до Німеччини. Радіоведуча розповіла про особливості проживання в країні. Ролик опублікований в tiktok slavademin_official.

Таня Татарченко переїхала з України до Німеччини через російське вторгнення. Радіоведуча розповіла своєму колезі славі Дьоміну про особливості та вартість життя в новій країні, а також скільки коштує туди дістатися.

Скрін tiktok
Скрін tiktok

"Там такі круті волонтери, що годують. Голодними ви не будете. З собою можна взяти хіба що якісь сухарики і пляшку води, щоб перекусити. На всіх пунктах для біженців, скрізь пропонують супи, бутрики і водичка, чай якісь. Волонтери просто неймовірні", зазначила вона.

@slavademin_official

Іміграція в Німеччину🇺🇦🇩🇪Таня Татарченко, яка поїхала в Німеччину розповідає деталі:Вартість проїзду 🚌Де жити в Німеччині 🏠Які виплати біженцям 💰Як німці підтримують українців🇺🇦🇩🇪Як німці дивляться російське телебачення і яке ставлення до росіян.Посилання в описі профілю або в сторіс👆

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
♬ оригинальный звук - Слава Демин

Також радіоведуча розповіла, скільки грошей витратила на дорогу.

"До 3 тисяч гривень у мене пішло. 500 гривень на автобус Львів-Замосць. Близько 700 гривень. На автобусні квитки з Польщі до Німеччини до 2 тисяч гривень", поділилася Татарченко.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Даша Квіткова на прикладі дитячих мультфільмів знайшла істину, варто повчитися кожному: "Минуле часто болить".

Також ми інформували, що українська виконавиця Слава Камінська в чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися: "Квіти не на вашу могилу".

Крім того, наш портал повідомляв, Тіна Кароль влаштувала ніжності з Вакарчуком на сцені, взявшись за руки: "Обожнюю..."