Олексій Потапенко - один з небагатьох представників українського шоу-бізнесу, який не соромиться в агресивних висловлюваннях на адресу російських зірок.

Тим більше, коли вони повністю ігнорують факт існуючої війни між Україною і Росією, яка підло вторглася на нашу територію рано вранці, продовжуючи вбивати мирне населення протягом більше 40 днів. А зараз Потап і зовсім показав величезний список тих, хто більше боїться за себе, кар'єру, сім'ю і бізнес... закриваючи очі на жахи того, що відбувається в нашій країні.

Потап, скріншот з відео
Потап, скріншот з відео

"Різний вік, різна глибина проникнення... але так за помахом чарівної палички замовкнути, всім, одночасно або переписувати за методичкою пости про патріотизм в ті самі дні, коли Ваша країна, стала терористом #1 на планеті Земля, під керівництвом шизофреніка з бункера... Буча, Гостомель, Ірпінь, Маріуполь - кров, насильство, жорстокість і смерті, невже це не привід скористатися роками, досвідом і славою, впливом на маси, щоб висловити свою позицію?", - пише Олексій Потапенко.

Потап, фото: Instagram
Потап, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Згодом він підсумував, що через біль, страх і тяжкість все ж важливо говорити про війну, щоб мати можливість називати себе людиною. При цьому в списку можна помітити і людей, які, на думку коментаторів, не заслуговують там перебувати. Наприклад, Костянтин Хабенський, який критикував військові дії і деяких особистостей, що підтримують Путіна.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва розкрила кохану людину після розставання з Дантесом: Кацурина поруч немає

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко нагадала, як Польща просила зброю від Заходу і чим це закінчилося: "У чорній пожежі конає Варшава"

Знай.ua писав, Злата Огнєвіч на 47-й день війни нарешті зізналася, що втратила: "Один ранок все змінило"