На чемпіонаті світу з картингу 15-річний Артем Северюхін продемонстрував нацистське вітання.

Северюхін зіганув, поки стояв на п'єдесталі для нагородження. Так він відсвяткував перемогу і послав "сердечка команді". Своїм проступком Артем Северюхін вирішив попрощатися з міжнародною кар'єрою. У всякому разі адекватне картингове співтовариство наполягатиме на його довічній дискваліфікації. Про це інформує FIA.

Російський гонщик. Фото: Youtube
Російський гонщик. Фото: Youtube

На чемпіонаті Артем виступив під італійським прапором через санкції, накладені на Росію. Після інциденту, Міжнародна автомобільна Федерація FIA почала розслідування у справі гонщика Северюхіна, який показав нацистське вітання.

Скриншот повідомлення. Фото: Twitter
Скриншот повідомлення. Фото: Twitter

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У заяві FIA йдеться:

"Міжнародна автомобільна Федерація підтверджує, що почала термінове розслідування неприйнятної поведінки Артема Северюхіна під час церемонії нагородження в категорії ОК на першому етапі чемпіонату Європи з картингу на міжнародному картодромі "Алгарве" в Портімау".

Коли почав звучати гімн "нової батьківщини", то Северюхін продемонстрував жест, скопійований з нацистського вітання. Але в коментарі стверджував, що не зігував.

"Я виграв і був дуже радий і щасливий. Я дякував команді і своїх рідних з Росії. Я росіянин, я з Росії і за свою країну", - прокоментував Северюхін.

Після того, як FIA відкрило розслідування щодо жесту Северхіна, він тут же розповів, що не підтримує нацизм, розплакався і вибачився.

Нагадаємо, раніше ми писали, що хореограф Ілона Гвоздьова залишилася без улюбленого автомобіля.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Маріуполі загинули рідні призера Олімпіади-2012 гімнаста Ігоря Радивілова.

Також "Знай.ua" писав, що Анна Різатдінова розповіла, як страждає її син під час війни в Україні