Відома українська танцівниця і хореограф Ілона Гвоздьова розповіла про проблеми, які в її сім'ю принесли російські окупанти. Улюбленого автомобіля чоловіка більше немає.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка розповідає про своє життя, а також висвітлює події, які відбуваються зараз в Україні.

Від російських окупантів постраждав і її сім'я, але, на щастя всі залишилися живі і здорові. Постраждав тільки улюблений автомобіль чоловіка Івана.

Ілона Гвоздьова зазначає, що з цим автомобілем було пов'язано багато незабутніх моментів, але, на жаль, це все залишилося лише в пам'яті.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Дівчина згадує, як перший раз Іван покликав її покататися на Skyline, і вони брали участь у змаганнях на Чайці. Тоді їй було дуже страшно, але в той же час брала гордість, а також захоплення сміливістю.

Також, на опублікованих кадрах з весілля видно, як чоловік дрифтував.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

"Мені так шкода мій улюблений, але головне зараз це життя!!! Ми з тобою ще такі молоді, енергійні, заробимо і купимо ще кращу машину, але цю залишимо як пам'ять😞 🥺. Все найкраще у нас ще попереду 🙏 💋 " - пише Ілона Гвоздьова.

Вони зараз далеко один від одного, так склалися обставини. Жінка не може дочекатися моменту, коли сім'я знову буде разом, і зможе обійняти коханого чоловіка. На щастя, з чоловіком все добре, і він не постраждав. Як це сталося вона також не повідомила.

Нагадаємо, що Melovin зустрів свої 25 під звуки повітряної тривоги-довелося міняти плани

Раніше повідомлялося, що зiрка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару пройшлася по Лондону з закривавленими руками

Також, Ольга Сумська розповіла, завдяки кому ЗСУ перемагають рашистів