Олександр Пономарьов продовжує проводити антипропаганду на своїй сторінці в Instgaram, розміщуючи розважальний контент для своїх шанувальників.

Цього разу співак шокував видом самопроголошеного вусатого диктатора Олександра Лукашенка, попередньо прибравши з обличчя вуса.

Вийшов доволі латентний чолов'яга, проте особливої симпатії він також не викликав. Відомо, що для білоруського маріонеткового правителя, вуси є якоюсь частиною іміджу та гордістю. На фото ж у Пономарьова, диктатор виглядає ніби оголеним. При чому волосся на голові у диктатора теж нема.

Співак вирішив посміятися разом з шанувальниками, підписавши знімок пересмикуючи мову Лукашенка: "Тепер я бачив усе".

Лукашенко. Фoто: Instagram
Лукашенко. Фoто: Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

У коментарях одразу зазначили, що було б краще, не без вусів це фото, а без голови.

"Краще фото це без голови", "Вау-вау. Знову з гумором ми Вашим, наш Соловейко. Він так необхідний нам усім зараз. Щиро Дякую Вам, Олександре! Тримайтеся там, оберігаючи себе", "Боже,яке гидотне", "А я січас вам пакажу откуда на уси свершилось нападєнєє", "В гробу разом з путіним він виглядатиме краще", "Таракан безвусий", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів.
Скриншот коментарів.

Все-таки хтось відмітив, що на Лукашенка тип на фото не надто схожий, і ніс не той, та й обличчя має інші риси.

Нагадаємо, раніше Христина Горняк показала, яким чудово був час, коли вона відпочивала під сонечком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ведучий "Холостяка" Григорій Решетник вмовив дружину на ще одного сина.

Також "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва розкрила кохану людину після розставання з Дантесом.