Україна протистоїть російській армії вже більше 45 днів-буквально через два тижні настане 2 місяці героїчного протистояння ЗСУ проти боягузливих військовослужбовців противника.

Багатьом українцям, законно лише жінкам і дітям, довелося виїхати з рідних будинків, міст через небезпеку. Хтось залишився, продовжуючи всіляко допомагати не тільки армії, а й мирним жителям, яким щось знадобилося. Христина Горняк, дружина телеведучого Володимира Остапчука, одна з таких. Але зараз вона вирішила трохи відійти від такого образу, згадавши, якою була їхня відпустка за кілька днів до війни.

Володимир Остапчук та Христина Горняк, фото: Instagram
Володимир Остапчук та Христина Горняк, фото: Instagram

"За три дні до війни... дивлюся на це фото і пробирає смуток, але хочу вірити, що зовсім скоро буде ще краще!", - пише Христина в публікації.

На знімку красуня відобразила свій образ в тіні, на піску, разом з пальмами. Однією рукою вона тримає телефон, а другу підняла трохи вище.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Остапчук та Христина Гірник, фото - https://www.instagram.com/vova_ostapchuk/
Володимир Остапчук та Христина Гірник, фото - https://www.instagram.com/vova_ostapchuk/

"Перемога наша вже близько", "Я також хочу вірити, що все буде добре і краще, але розумію, що ця величезна кривава рана ніколи не заживе😢", "Пам'ятаю, ще недавно з Вовою були на Мальдівах і у Вас був прямий ефір", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Вікторія Ткач поділилася болем тисяч українських дітей, донька в сльозах: "Ніколи не прощу!"

Як повідомляв "Знай.ua", В'ячеслав Узєлков пожертвував медалями заради бійців ЗСУ: "Не замислюючись віддав"

Знай.ua писав, Даша Астаф'єва розповіла, що її мотивує мішками чистити картоплю