Відома українська акторка, а також перша "Холостячка" країни Ксенія Мішина розповіла про день народження свого маленького сина. Йому виповнилося 10 років, але, він вже своїми очима бачив війну.

"Сьогодні 47 день нашого спільного пекла і 3652 день мого особистого раю" - саме так вирішила почати публікацію жінка.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина пише свої висловлювання на актуальні теми, а також допомагає звичайним громадянам.

Цього разу вона поділилася милим кадром з сином Платоном, якому виповнилося вже 10 років.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Сьогодні 10 років моєму синові Платону і сьогодні в 47 день війни я особливо гостро відчуваю те важливе, що у нас є. Все ще є. Наше життя. Його життя - це те, що весь цей час тримає мене на плаву. Кожен раз, коли мене захльостує ненависть або відчай, біль або боротьба, я дивлюся на нього і моє серце наповнюється ніжністю і надією" - йдеться в повідомленні під постом.

Ксенія Мішина прекрасно розуміє, що світло цієї надії вкрай малий, але якщо на цьому концентруватися, то його стане більше. Саме це і було одним з побажань імениннику.

"Синку, з першої секунди твого життя я відчула твою чоловічу енергію, кожен день в твоєму житті ти виявляв це. Твій прекрасний, сильний характер. Я бажаю тобі жити в такому світі, в якому характер ти зможеш проявляти кожен день, перемагаючи себе. Перемагаючи лінь, хитрість, невігластво, нудьгу або зневіру. Я бажаю тобі мир, в якому нікому не потрібно буде воювати, тому що всі будуть захоплені ідеєю створювати і примножувати щастя і свободу!" - продовжила жінка.

Під кінець акторка побажала кожній дитині в цьому світі мати право голосу і почуття власної гідності. Як бачимо, це вкрай важливо на сьогоднішній день. Нові люди будуть краще, і зможуть трансформувати ту біль, яка живе і жила в наших серцях, а з неї з'явиться потім любов.

Нагадаємо, що Надю Дорофєєву з малюком на руках помітили серед біженців у Польщі

Раніше повідомлялося, що Брітні Спірс стане мамою в 3-й раз, мріяла про це довгі роки під опікунством батька

Також, Юлія Верба стала мамою посеред війни