Відома українська співачка Юлія Саніна і фронтвумен групи THE HARDKISS презентувала нову пісню, в яку вона виплеснула все, що їй довелося відчути через російське вторгнення. Уривок з пісні зірка опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Юлія Саніна представила нову пісню "Як ти?". Вона зізналася, що через події в країні вона місяць не наважувалася сісти писати. Однак вона все ж зважилася виплеснути свої емоції за допомогою пісні. Виконавиця зазначила, що на цьому не зупиниться і в майбутньому українці зможуть почути нові пісні, присвячені протистоянню російським загарбникам.

Юлія Саніна. Фото: Instagram
Юлія Саніна. Фото: Instagram
Юлія Саніна. Фото: Instagram

"Місяць я не наважувалася сісти писати, мене охоплювала ненависть і лють. А потім я вирішила, що не зможу інакше випробувати ці емоції, потрібно вигукувати цей біль. Я відчуваю, що будуть ще написані пісні про вдячність і захоплення нашою нацією в боротьбі з російськими окупантами. Пісні про кохання, про надію... а поки - "Як ти?"",- розповіла співачка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юлія Саніна підкреслила, що всі кошти отримані від прослуховувань пісні будуть спрямовані на допомогу українцям.

"Слухайте" як ти?"на всіх стрімінгових платформах. Кошти від прослуховувань пісні підуть на гуманітарні потреби, викликані військовим вторгненням Росії на територію України", - додала співачка.

Раніше Знай писав, Катя Осадча просить українців про допомогу - від цього залежить наше майбутнє: "Об'єднуємо сили".

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Нагадаємо, Олександр Пономарьов згадав пророчі слова білоруського політика 25-річної давності: "Перетвориться на ядерний плацдарм"