Відома українка співачка Ірина Федишин з перших днів повномасштабної війни, яку розв'язала росія робить все можливе аби допомогти українцям. Зараз артистка часто влаштовує благодійні концерти аби підтримати земляків.

На своїй сторінці у соцмережі Instagram Федишин розповіла, що цього разу вона вирушила аби заспівати для діток, які евакуювалися з гарячих точок. Артситка хоче аби дітки отримали від неї підтримку та тепло, яке їм так необхідне у таку важку хвилину.

Ірина Федишин, скрін instagram
Ірина Федишин, скрін instagram

"Їду до діток, які евакуйовані з гарячих точок та залишилися без сімейного тепла 💔 Друзі, можливо ви підкажете, які правильні слова підібрати, щоб підтримати…", - зазначила Ірина Федишин.

Також Федишин поділилася світлиною з автівки, коли вона прямувала на благодійний концерт. Артистка розкинулася на кріслі автівки та виглядала дуже розгубленою та засмученою. У коментарях фанати співачки почали радити їй, як підтримати діток.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Обійміть їх сильно від усіх мам України💙💛🙏🏻🥺", "Сказати, що вони у безпеці і в них є велика родина, яка завжди їх підтримає🙌👍", "Сказати їм що вони ні в чому не винні, що їхні батьки ніколи б залишили їх ,якби не...😢", "Їм так не вистачає тепла😢 якщо зможете, обійміть їх❤️", "Просто обійміть... нічого не розпитуйте...", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, "Слава Україні, вона переможе!": маленький син Ірини Федишин у підвалі змусив плакати українців

Раніше Знай писав, Ірина Федишин пояснила, хто насправді воює за Україну, а хто - за росію: "Ми переможемо"

Також Знай повідомляв, Ірина Федишин різко висловилася про Ані Лорак, яка не підтримала Україну у війні з росією: "Це - дно"