Відома українська співачка Ірина Федишин вирішила висловитися знову про війну в Україні. Зробила це за допомогою мотиваційної картинки, яка припаде до душі кожному українцю.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка висловлюється про війну, ділиться актуальними подіями, а також допомагає звичайним громадянам.

Цього разу вона вирішила трохи замотивувати українців, у яких на другий місяць війни почали опускатися руки від того, що відбувається.

"Ми переможемо війну! Тому що за Росію воює армія, А За Україну воює народ" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто відзначити, що артистка не сидить на місці, а допомагає українським військовим і людям, що опинилися в утрудненому становищі.

Всім цим вона ділиться на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Дівчина сплела величезну кількість сіток для захисників, а також зібрала чимало гуманітарної допомоги.

На передову була відправлена вже взуття, ліки, москітні сітки, жилети, і так далі.

"Наші старання поїхали на передову. Посилка поїхала до хлопців у Запоріжжі. Всім спасибі! Слава Україні", - поділилася Ірина Федишин.

Нагадаємо, що Росія почала цинічну війну проти України та її народу. Сталося це більше місяця тому. Відтоді ні російська влада, ні їхній народ не може пояснити, за що саме вони прийшли сюди воювати. Версії постійно змінюються.

Зараз вони зрозуміли, що програють, тому перестали ставити ультиматуми в переговорах, і вже відмовляються від первинних умов.

Нагадаємо, що дружина Володимира Остапчука засумувала на чужині, поки чоловік залишається в Україні

Раніше повідомлялося, що Оля Цибульська зізналася, про що мріє щоранку з закритими очима

Також, Анастасія Приходько показала свій найцінніший скарб