Відомий український продюсер та реп-виконавець Олексій Потапенко (більш відомий, як Потап), показав, як російські окупанти безжально бомбардують житлові райони українських міст.

На своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за ним стежить 2.1 мільйона осіб, поділився кадрами обстрілів Харкова.

З перших днів повномасштабної війни, яку розв'язала росія, окупанти почали нещадно обстрілювати Харків. Під приціл російської армії потрапили не тільки воєнна інфраструктура та стратегічно важливі об'єкти, а й житлові будинки простих харків'ян.

Цього разу Потап вирішив показати всім своїм підписникам, що робить російська армія на території України. Він поділився відео того, як у житловий багатоквартирний будинок прилетіла ворожа ракета.

Скріншот допису Потапа
Скріншот допису Потапа

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Харківський цивільний район проти російських ракет…", - зазначив Потап у підписі до відео.

Українці не могли стримати емоцій від побаченого, деякі зазначили, що у відео впізнали свій рідних район в якому прожили багато років.

"Мій район, вулички, які знаю напам'ять, будинки, в яких живуть тільки мирні люди… боляче, хочеться плакати", "Мій район", "Це моє улюблене і рідне місто, ніколи не пробачимо", "Жесть повна, окри нас звільняють від хорошого життя 😢", "Мій дім(", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Потап легко пояснив поширений у росії фейк про Україну: "Готують Альбертика до зйомок"

Раніше Знай писав, Потап написав Хабенському, Якубовичу і Аллі Пугачовій, що сховали свої язики: "Це не привід?"

Також Знай повідомляв, Потап підловив пішака путіна Пєскова на дурній помилці, відправив Маріуполь під Луганськ: "Який довбо*б..."