Відомий український продюсер і реп-виконавець Потап показав, як на російському пропагандистському телебаченні створюються фейки про Україну.

Про це Олексій Потапенко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, Потап поділився постом росіянки, яка розповіла всю правду про фейки на телебаченні в рф. Недано на федеральному телеканалі "росія - 24" спробували видати черговий фейк-відео зі зйомок російського серіалу показували як те, що відбувається в Україні.

Скріншот допису Потапа
Скріншот допису Потапа

"Вони в ефірі сказали, що "двоє українців у військовій формі обмотують манекен скотчем, щоб пізніше видати його за труп". А це ми 20 березня знімали у Всеволожську падіння з вікна для нашого серіалу", - написала дівчина.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Вона зазначила, що двоє чоловіків у формі, які на відео обмотують манекен скотчем - постановник трюків і його асистент по знімальному майданчику, а ніяк не українські військовики, як заявили росЗМІ. Додавши, що вони "готують Альберта до зйомки".

" І найголовніше, що це вкочує в голови незміцнілих...", — зазначив Потап.

Нагадавши, Потап відправив Путіна на вручення "Оскара" за професійну брехню: отримав ляпас від голлівудського актора

Раніше Знай писав, Потап нагадав Медведєву про давню дружбу і смішні танці під дудку Путіна: "Скоро, Діма, на концерт до Кобзона"

Також Знай повідомляв, "окупанти-фашисти": Потап поділився погрозами і шантажем російського ворога. Дає відсіч на своєму фронті