Відома українська співачка Оля Полякова заспівала колискові для українських дітей на найпопулярнішу музику Мирослава Скорика.

Попри те, що війна продовжується, українські співаки продовжують творити та "лікувати" серця українців своїми піснями та чудовими голосами. Оля Полякова презентувала свою нову роботу на музику відомого композитора Мирослава Скорика.

Кадр з кліпу
Кадр з кліпу

Текст написав знаменитий поет Олександр Вратарьов, чиї пісні виконували Дмитро Гнатюк, Софія Ротару, Назарій Яремчук, Іво Бобул. За мастеринг відповідав Вадим Лисиця. У відео увійшли кадри хроніки війна в Україні, евакуації, розриву сімей, проте наприкінці пісні автор дає надію на перемогу, на повернення в Україну, на щасливе життя без війни та тривог.

Кадр з кліпу
Кадр з кліпу

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Під відео Полякова звернулася до українців:

"Горніть до себе дітей, якщо маєте таку можливість, обов’язково говоріть із ними про те що зараз відбувається, знаходьте слова. Співайте їм колискових, якщо вас розділяє відстань. Кінцевий сенс пісні в тому, що навіть у найтяжчі миті ми, українці, не втрачаємо надію знову бачити мирне небо, віру в нашу перемогу. Перемога обов’язково буде за нами — немає жодних сумнівів. Слава Україні!"

Також вона зізналася, що слова пісні зворушили її та пронизали серце.

Шанувальникам сподобалися і слова пісні і виконання її співачкою. В коментарях подякували співачці за щиру і зворушливу пісню:

"Дякую, Олю! Завжди поважала Вас! Всім нам перемоги! Миру і добра!", "Дуже круто заспівала і чудові слова, прямо в душу зазирнула! Процвітання тобі та Україні", "Просто вибух душі... емоції не передати", "Спасибі величезне, З щирою любов'ю до вас, від усього, хто любить всіх серця, Любов Христової. Амінь.", "Олю, дякую! Божественно.. Емоції переповнюють і сльози на очах", - написали шанувальники у коментарях під піснею.

Коментарі, скриншот
Коментарі, скриншот

Нагадаємо, раніше Пономарьов згадав пророчі слова білоруського політика 25-річної давності.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Надю Дорофєєву з малюком на руках помітили серед біженців у Польщі.

Також "Знай.ua" писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина знайшла того, хто подарував їй рай.