Відомий український телеведучий та зірка романтичного реаліті "Холостяк" Григорій Решетник з перших днів війни робить все можливе для спільної перемоги українців. Він займається волонтерством та навіть виступає у ролі ведучого благодійних концертів.

Про це Григорій Решетник розповів на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Скріншот instagram Григорія Решетника
Скріншот instagram Григорія Решетника

Телеведучий зізнався, що благодійний концерт відбудеться у Кам'янець-Подільському. Для благодійного концерту на підтримку української армії Решетник вирішив навіть одягнутися відповідно - у вишиванку.

Скріншот instagram Григорія Решетника
Скріншот instagram Григорія Решетника

"Ми вже в дорозі. Маю честь вести благодійний концерт, всі зібрані гроші з якого підуть на підтримку армії та ЗСУ, тих людей, хто зараз на передовій. Вважаю, що кожен має боротися на своєму фронті, тому допомагаємо чим можемо", - зазначив Григорій Решетник.

Телеведучий зазначив, що зараз кожен має робити все, що від нього можливо заради спільної перемоги над російськими окупантами, адже тільки разом можна перемогти ворога.

"Хочемо підняти настрій, бойовий дух, і зібрати кошти на підтримку армії. Разом ми шалена сила! Все буде Україна!", - підсумував Григорій Решетник.

Нагадаємо, Григорій Решетник знайшов "заміну" Алексу Топольському в "Холостяк-12": вся Україна не буде проти

Раніше Знай писав, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник вмовив дружину на ще одного сина: "Зватимуть…"

Також Знай повідомляв, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник зізнався в сильних почуттях, зрозуміє кожен українець: "Рвати на шмаття"