Відомий український співак та колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес розповів про звірства, що чинили російські окупанти в Бучі.

Про це Володимир Дантес розповів на своїй особистій сторінці в Instagram в розділі stories.

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України армія рф вчинила чимало воєнних злочинів, зокрема і в Бучі. Там окупанти катували, гвалтували та нещадно вбивали мирне населення.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Дантес розповів, що за даними журналістки ВВС Людмили Денісової близько 25 жінок віком від 14 до 24 років систематично гвалтували російські окупанти в одному з підвалів Бучі. Наразі дев'ять з них зараз вагітні.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Російські солдати сказали, що гвалтуватимуть їх так, що вони не захочуть сексуальних контактів з жодним чоловіком, щоб завадити їм мати українських дітей", - додала омбудсмена.

Володимир Дантес був дуже шокований, прочитавши цю новину. Він зізнався, що після таких повідомлень дуже важко стримати гнів, адже невідомо, що ще можуть зробити російські окупанти.

"Я їх маму, і маму мами!!! російські виб***ки !!! Дуже важко стримати гнів! Це вже неможливо пробачте", - зазначив Володимир Дантес.

Володимир Дантес, скрін з instagram
Володимир Дантес, скрін з instagram

Нагадаємо, "за геноцид і тортури": Дантес показав, на які медалі та ордени можуть розраховувати російські окупанти після злочинів в Україні

Раніше Знай писав, Надю Дорофєєву з малюком на руках помітили серед біженців у Польщі: "Була вражена…"

Також Знай повідомляв, Володимир Дантес посміявся над цілями росії до і після війни в Україні: "Приїхали, щоб вижити"