Українська ведуча Маша Єфросиніна опублікувала на своїй сторінці в instagram черговий запис перехопленої розмови російського окупанта зі своєю дружиною, яка дозволила йому ґвалтувати українських жінок.

Маша Єфросиніна опублікувала запис розмови російського солдата, який воює в Україні зі своєю дружиною. Так, дружина окупанта сама штовхає його на злочин, закликаючи ґвалтувати українських жінок і не говорити їй про це.

Маша Єфросиніна. Фото: Instagram
Маша Єфросиніна. Фото: Instagram

Телеведуча не приховуючи емоцій висловилася з цього приводу, відзначаючи, що люди, які можуть таке говорити "з бракованим генетичним кодом". Вона додала, що українці не пробачать російський народ ще дуже довго або навіть ніколи.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Раз у раз натикаюся на коментарі, мовляв "Маша була такою приємною і стало такою злою, фуфуфу"; "Маша тільки ненависть розпалюєш, це не призведе до миру".. Мені нах@уй не потрібен мир в спілкуванні з вашим народом! Ви, люди з бракованим генетичним кодом, зробили мене і весь мій народ такими до кінця наших днів! Ну, або до кінця ваших днів... і засуньте собі в ж*пу похмурі фрази"не всі російські такі".. Ті, хто не такі, вже вчать другу мову!",- написала Єфросиніна.

Раніше Знай писав, Катя Осадча просить українців про допомогу - від цього залежить наше майбутнє:"Об'єднуємо сили".

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання:"бумеранги зла повертаються".

Нагадаємо, Олександр Пономарьов згадав пророчі слова білоруського політика 25-річної давності: "перетвориться на ядерний плацдарм"