Не так давно відома актриса театру і кіно, а також зірка популярного серіалу "Свати" Тетяна Кравченко відзначила своє 68-річчя. Вона завжди виступала за природну красу, хоча досить часто на її адресу були чутні колючі зауваження від шанувальників.

Деякі шанувальники вважають, що знаменитості не завадило б зробити пластику. До того ж її часто порівнюють з Аллою Пугачовою і відзначають, що співачка старша за Тетяну, але, у свої роки, не забуває стежити за своєю зовнішністю і фігурою, передає портал "Интересное".

Тетяна Кравченко, фото - https://www.instagram.com/tat_kravchenko/
Тетяна Кравченко, фото - https://www.instagram.com/tat_kravchenko/

Але, Тетяна Кравченко вже давно не звертає увагу на такі зауваження. Вона не раз зізнавалася, що уникає пластичних операцій. Як заявляла актриса: "Не хочу бути силіконовою, обколотою мумією". Їй більше подобається натуральність, і старіння це природний процес, тому йти по стопах своїх колег Кравченко не збирається.

Тетяна Кравченко у серіалі "Свати", фото YouTube
Тетяна Кравченко у серіалі "Свати", фото YouTube

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Тетяна Кравченко має на своєму рахунку багато ролей, і вона вже давно встигла завоювати глядачів своїм талантом. Особливо сильно полюбили шанувальники роль актриси у відомому телесеріалі "Свати". До того ж Тетяна Кравченко має багато шанувальників, які люблять її в будь-якому образі, тому вона не засмучуватися через хейтерів.

Нагадавши, як змінилася Валюха з серіалу "Свати" з часів молодості - за що її полюбив Іван Степанович. Як змінилася головна героїня серіалу "Свати", яка полюбилася глядачам найбільше

Раніше Знай писав, Ольга Миколаївна "обскакала" Валюху з серіалу "Свати" по красі і прикувала до себе погляди: "схожа на Ротару"

Також Знай повідомляв, Валюха з серіалу "Свати" зустріла сестру після 60 років розлуки і виявилася баронесою- "приїхала з Донецька"