Jerry Heil нещодавно переспівала народну пісню та випустила кліп з Віркою Сердючкою "Геть з України", а тепер під цей прекрасний біт показала, як СБУ піймала кума путіна.

Дівчина показала в долонях спійманого Медведчука, який втік з початком повномасштабного вторгнення з-під домашнього арешту. А 12 квітня був затриманий при спробі перетнути державний кордон України. Співачка розмістила невеличке відео на своїй сторінці в Instagram.

Jerry Heil. Фото: Instagram
Jerry Heil. Фото: Instagram

"Достатньо загуглити, як цей "добродій" пов’язаний з ув’язненням в карцері Василя Стуса, щоб повірити, що перемога близько", - написала Jerry Heil.

Також дівчина продублювала свій коментар англійською, де порадила погуглити, щоб дізнатися, чому українці так захищають свою історію.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Jerry Heil. Фото: Instagram
Jerry Heil. Фото: Instagram

В коментарях розповіли, що відео-мем сподобався та пораділи, що нарешті кров невинно закатованих буде змита, звісно, якщо Медведчука не відпустять до кума в росію. Адже вже тепер дружина Медведчука звернулася до Володимира Зеленського з вимогою звільнити чоловіка.

"Аххаха, спіймала некрасівого", "Геніально", "Я рада, ми майже поплатились за Стуса та інших", "Така собі звичайна чмоня, голову його бандероллю на москву!", "Я просто поплескаю", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Шон Пенн планує повернутися в Україну, допоможе ЗСУ в боротьбі з російськими окупантами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Кварталу 95" Вова Шумко показав, як тренуються справжні козаки.

Також "Знай.ua" писав, що Катя Репяхова розповіла, з якими "пригодами" рятувала сина від війни в Україні.