Відомий телеведучий та багатодітний батько Анатолій Анатоліч звернувся до батьків українців, пояснивши чому важливо відмовитися від російського дитячого контенту.

У своєму Instagram Анатоліч розмістив пост для батьків, у якому закликав зрозуміти і знати, чому неможливо зараз давати дітям дивитися російські мультики.

"Ви маєте це знати і розуміти. Не показуйте своїм дям руській контент, який завжди був Дуже популярний в Україні. І зара все ще я можу почути ці знайомі нотки, в планшетах українські батьків, які показують відео своїм малим. Мої діти також знають хто такі фіксікі і хто такі Маша і ведмідь. Каюсь. Але зараз вони знають, що монетизація і прибуток від цих персонажів направляється в рф", - розповів Анатоліч.

Телеведучий підкреслив, що треба завжди пам'ятати, що поки ми дивимось ведмедя, машу і паравозікі з тваринками, паравозікі з важкою артилерією рухаються в сторону українського кордону.

Пост Анатолія Анатоліча. Фото: Instagram
Пост Анатолія Анатоліча. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Багато батьків підтримали ідею телеведучого:

"Підтримую", "Супер! Згодна", "Шкода, що дуже мало контенту українською, який подобається дітям", "100% згодна, маю троє дітей і з 24 лютого ці персонажі зникли з нашого екрану. Дякую що говорите про це", "Я згодна на 100%. Мій 4 річний син завжди дивився турбозаврів, але коли нещодавно я помітила нову заставку, де назва була написана так : "турбоZавры" , зрозуміла, що більше нетреба дивитися контент пропащої нації", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше чоловік MamaRika зробив сюрприз коханій в день народження.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Ярославський підказав простий рецепт соковитих котлет з індички.

Також "Знай.ua" писав, що "Свати" в росії під забороною через Зеленського, Івана Степановича, Валюху і Ольгу Миколаївну більше не побачать.