Зірка "Холостяка" Микита Добринін показав синочка, за яким дуже сумує, адже сам знаходиться далеко, захищаючи країну від окупантів.

Микита розмістив на своїй сторінці в Instagram декілька фотографій синочка та дружини Даші Квіткової. Причина у тата більш ніж вагома - синочку виповнилося 9 місяців, суттєве досягнення для батьків, однак для українських батьків - це ще й випробування, через розлуку, спричинену війною.

Родина Добриніна. Фото: Instagram
Родина Добриніна. Фото: Instagram

Даша Квіткова з сином знаходяться у відносно безпечному місті, та чекають тата та найшвидшої перемоги над ворогом. А Микита сумує та вітає свого парубка з черговим ювілеєм.

"Тобі сьогодні 9 місяців і все чого я хочу, щоб ніколи син не відчував болю війни. А тільки посміхався і жив у мирній, сильній Україні", - написав Микита Добринін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Родина Добриніна. Фото: Instagram
Родина Добриніна. Фото: Instagram

Також він зазначив, що дуже сумує та хоче скоріше обійняти свою родину.

У коментарях Добриніна привітали, та побажали синочку міцного здоров'я:

"Найщиріші вітання! Хай росте здоровим і дуже щасливим у вільній щасливій країні!", "Гарний хлопчик, нехай росте здоровим та щасливим!", "Які ви вже дорослі!", "Щастя вам та миру нашій країні", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше продюсер Ігор Кондратюк показав, який "сюрприз" прилетів в його будинок від російських окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Wellboy із зіркою "Ліги сміху" та "Кварталу" розшукують любителів футболу, щоб допомогти ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, що Григорію Решетніку підказали нову зірку для його шоу після затримання Медведчука.