Українці продовжують втішатися затримкою Віктора Медведчука, який втік з-під домашнього арешту від початку повномасштабної війни в Україні.

Владимир Остапчук у своєму Instagram показав відео Оксани Марченко, у якому вона вимагає звільнити Медведчука та перебив її, звернувся до Володимира Зеленського, не відпускати за жодних обставин, адже "цей серіал ми тільки почали дивитися".

"Я - Володимир Остапчук, колишній колега по телеку Марченко, звертаюся до президента України, Володимир Олександрович, та ви шо, який відпускати, ми тільки почали цей серіал дивитися", - заявив у відео телеведучий.

Володимир Остапчук. Фото: Instagram
Володимир Остапчук. Фото: Instagram

Шанувальники зацінили жарт Остапчука, та виразили підтримку. Українці здивувалися, побачивши змінене обличчя Марченко, жінку не впізнати, змінено овал лиця, форма носа та зачіска:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

" Щось вона не схожа на себе", "Яка ділова", "Спочатку хай відпустять незаконно вивезених дітей та людей", "Шо в неї з носом?", "Яка ж вона гидка", "Оксана три ні "допобачення" Володимир ви проходите далі у Вас три "Так"", "Вона що зовнішність змінювала? Що її так по*бало?", "А я звертаюсь до пана Зеленського не звертати увагу на цю хвойду, не відволікатись від важливих справ", "Життя поколотило її", - написали шанувальники.

Скриншот коменатрів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Оксана Марченко записала відео до Зеленського і Ердогана заради Медведчука.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лариса Ніцой навчила правильно радіти затриманню зрадників.

Також "Знай.ua" писав, що чоловік MamaRika зробив сюрприз коханій в день народження