У новому дописі, Григорій Решетнік розмістив світлину, на якій стоїть з табличкою "Холостячка", та запитав у шанувальників, кого б вони хотіли побачити в головних героїнях.

На своєму Instgaram телеведучий запитав у шанувальників романтичного шоу, кого б вони хотіли побачити у героїнях "Холостячки". Враховуючи нещодавні новини з затримкою зрадника Медведчука та появою видозміненої Оксани Марченко, дружини кума путіна, у коментарях стали жартувати з цього приводу. Та назвали Марченко, однією з претенденток на "Холостячку".

Григорій Решетник. Фото: Instagram
Григорій Решетник. Фото: Instagram

"Тонкий натяк на Оксану Марченко?", "Марченко, хто ж ще", "Беріть Нікітюк. З нею перегляди будуть зашкалювати", "Марчнеко Оксана", "Леся Никитюк - вона сама рейтингова", "Якщо серйозно, то хотілося б щоб Леся Іванівна Нікітюк", "Та нафіг взагалі здалась та Марченко?! Роками тримали її на СТБ, самі з неї робили велику персону! Навіщо?! Більше у нас не було хороших ведучих?! Аж блювати хотілось, як включала канал", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коменатрів

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Судячи з коментарів під дописами, українці заскучили за шоу, та втомилися від війни. Імовірно, скоро почнуть відновлювати невеликі формати розважальних програм.

Нагадаємо, раніше куріння дорослих призводить до накопичення бруду в легенях їхніх дітей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський підказав простий рецепт соковитих котлет.

Також "Знай.ua" писав, що Шон Пенн планує повернутися в Україну, допоможе ЗСУ в боротьбі з російськими окупантами.